AA-DSCF9841 re

Over

Werkmotief

Over Werkmotief

Werkmotief is een klein, professioneel bureau voor re-integratie, jobcoaching en arbeidskundig onderzoek. Wij hebben ons gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Via een praktische en doelgerichte aanpak zoeken we naar creatieve – soms verrassende – duurzame oplossingen. In alles wat wij doen zijn de volgende kernwaarden te herkennen:

  • Flexibel
  • Open
  • Realistisch
  • Betrokken

De mensen

Door over het bijzonder gewoon te doen en het gewone bijzonder te maken, laten Mark van de Weijer en Bart van de Zande mensen in hun waarde. Ze weten vertrouwen te winnen. Dat geldt voor hen als de basis van elk succesvol coachingstraject.

Meer over Bart en Mark

Kwaliteit

Werkmotief is een erkende jobcoachorganisatie en hecht veel waarde aan kwaliteit. Werkmotief beschikt dan ook over diverse keurmerken. Zo weet u zeker dat u samenwerkt met een deskundige en betrouwbare partij.

Onze kwaliteitskeurmerken

Samenwerking

Wij werken onder andere voor werkgevers, particuliere verzekeraars (letsel, AOV), particuliere opdrachtgevers, kandidaten, UWV Werkbedrijf en gemeenten. Wij werken samen met collega-re-integratiebedrijven. We beschikken over een groot kennisnetwerk en kunnen ook grootschalige opdrachten aannemen.

AA-DSCF9850 zw

Bart van de Zande

Bart is een zeer ervaren arbeidscoach, die ook kan putten uit zijn ruime ervaring in de psychiatrische verpleging. Vanuit die achtergrond zet hij met oog voor beperkingen steeds in op de mogelijkheden die iemand heeft. Als coach wil Bart op basis van vertrouwen en begrip mensen begeleiden op de weg naar werk. Eerst onderzoeken wat iemand wil en kan, daarna de mogelijkheden in beeld brengen om vervolgens de route naar die bestemming uit te zetten en die route gezamenlijk te volgen. Met zijn brede ervaring heeft Bart zich ontwikkeld tot een allround arbeidscoach met als specialisme mensen met een verstandelijke of psychiatrische beperking.

AA-DSCF9841-zw

Mark van de Weijer

Mark heeft als arbeidscoach veel mensen begeleid met een verstandelijke beperking, lichamelijke handicap of chronische aandoening. In deze functie heeft hij zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Mark is werkzaam geweest als re-integratie-expert bij een gerenommeerd expertisebureau. Hij hecht aan een praktische, doelgerichte aanpak. Hij ziet het als een van de belangrijkste taken van de arbeidscoach om afstemming te krijgen tussen alle betrokken partijen. Dus niet alleen de klant, maar ook opdrachtgevers, uitkeringsinstanties en belangenbehartigers.

Daarnaast is Mark werkzaam als arbeidsdeskundige.

Kwaliteitskeurmerken

Beide arbeidscoaches zijn registerjobcoach. Bart is MDI en Melba gecertificeerd. Mark is erkend Noloc-professional en Melba en IDA gecertificeerd. Daarnaast verzorgt hij Melba trainingen. Werkmotief is door UWV erkend en voldoet aan alle eisen voor het uitvoeren van Werkfit Maken en naar Werk-trajecten. Werkmotief is aangesloten bij de Nederlandse orde voor loopbaanadviseurs, outplacement consultants en carrière coaches (NOLOC) en heeft een privacy- en klachtenreglement. De klanttevredenheid wordt doorlopend onderzocht via Contenza.

beroepsvereniging Jobcoaches Nederland

 

noloc

 

 

logo-gradient-small

Call Now Button